10+1 Pálinkaválogatás
A jó minőségű pálinka hűen tükrözi az adott gyümölcs illat-és ízvilágát, íze hosszú lecsengésű, illatában és ízében összetéveszthetetlenül felismerhető annak a gyümölcsnek az aromája, amelyből készült. Illata kellemes, fény felé tartva áttetszően csillog. Fogyasztása 18-20 °C-on ajánlott. Ne higgyünk azoknak, akik a fogyasztást hűtve javasolják, mert úgy a benne rejlő íz-és aromaanyagok bezárva maradnak. Hűteni a rossz pálinkát ajánlatos.
Szamosszegi pálinka
- Szatmári Szilva
- Kieffer Körte
- Sárgamuskotály Szőlő
- Fürtösmeggy
- Téli Körte Válogatás
- Irsai Olivér Szőlő
- Mosolygó Ágyas Alma
- Madárlátta Feketeribizli
- Kisködmön Kökény
- Délibáb Kajszibarack
- Medve Bűvölő Málna