Válogatás

B8 Kézműves Sör és Pálinkabár

Kézműves Pálinka

2019. április 27. 09:16 - B8pub

10+1 Pálinkaválogatás

A jó minőségű pálinka hűen tükrözi az adott gyümölcs illat-és ízvilágát, íze hosszú lecsengésű, illatában és ízében összetéveszthetetlenül felismerhető annak a gyümölcsnek az aromája, amelyből készült. Illata kellemes, fény felé tartva áttetszően csillog. Fogyasztása 18-20 °C-on ajánlott. Ne higgyünk azoknak, akik a fogyasztást hűtve javasolják, mert úgy a benne rejlő íz-és aromaanyagok bezárva maradnak. Hűteni a rossz pálinkát ajánlatos.

46495068_1797115743732625_2410047707612708864_o.jpg

Szamosszegi pálinka

  1. Szatmári Szilva
  2. Kieffer Körte
  3. Sárgamuskotály Szőlő
  4. Fürtösmeggy
  5. Téli Körte Válogatás
  6. Irsai Olivér Szőlő
  7. Mosolygó Ágyas Alma
  8. Madárlátta Feketeribizli
  9. Kisködmön Kökény
  10. Délibáb Kajszibarack
  11. Medve Bűvölő Málna

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b8pub.blog.hu/api/trackback/id/tr8314788668
süti beállítások módosítása